Work hard, play hard!

Fredags kvällen får gå till studierna.. Men det är okey eftersom det är min födelsedag imorgon! Fyller hela 19 år! Förväntar mig frukost på sängen och presenter i mängder, just sayin.. (Ofrivilligt rim) Skall egentligen inte fira min födelsedag nått speciellt eftersom jag redan firat lite innan jag flyttade från Sverige. Så imorgon skall jag på ESN Introduction day, på en International students träff. Det blir en heldags aktiviter med allt från boat tour och sightseeing till middag, drinkar och partaj.. Min roommate skall också dit eftersom hon är en utbytesstudent från Beligen. Är jätte excited! Nu skall jag äta choklad och fortsätta plugga!IMG_20130906_160543

Advertisements

3 thoughts on “Work hard, play hard!

  1. Fan Va gott! Kul att du bor med en brud trodde typ först du hyrde ett rum hos ett gammalt par haha:) duktig du är som pluggar så mycket 😀 jag är lika lat som init tiden haha!

      1. Haha nä snacka om att Init var slappt. .man är typ lite arg på att dem inte piskade en mer och förberedde en på verkligheten! Haha ofta smäller fram fikabrödet varje kvart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s